Linguarium Fordítóiroda

 
Bemutatkozás
Szolgáltatások
Apostille ügyintézés
Expressz fordítás
fordítás egy órán belül
Hitelesítés
Áraink
Magyar-Román
Magyar-Szlovák
Magyar-Lengyel

Fordítás Hitelesítés
Tolmácsolás
Kapcsolat, nyitvatartás

 

VENDÉGLINKEK
Hasznos oldalak

 

 

 

 


Angol fordítás
    

Angol fordítás a Linguariumtól


Szakszerű angol fordítások, felkészült fordítóktól. Cégünk nagy gyakorlatra tett szert üzleti angol fordításban. A globális kapcsolatok fő üzleti nyelve az angol, a Linguarium Fordítóiroda felkészült a magyar és külföldi vállalkozások angol fordítás igényeinek kielégítésére. Megbízásokat legyen az céges működéshez szükséges dokumentumok, banki igazolások, üzleti levelezések vagy akár jogi procedúrák angol fordítása, gyorsan jó minőségben végezzük. Ajánlatot angol fordításra a fent található opció segítségével kérhet, felhívjuk figyelmét cégünk kísérő szolgáltatására, mely szerint külön adminisztrációs költség nélkül angol fordításhoz is közjegyzőtől kikéri az aktuális cégkivonatot.

Fő fejezetek:

  • céges levelezések, céges dokumentumok, cégkivonatok, végzések, meghatalmazások, egyéb céges iratok fordítása.
  • Bírósági végzések, per anyagok fordítása.
  • Használati utasítások, gép leírások fordítása magyarról angolra és angolról magyarra, precízen és gyorsan.
  • Informatikai szövegek, szoftver programok, adaptációk fordítása. Orvosi szövegek, zárójelentések, vizsgálati eredmények, egyéb klinikai dokumentumok fordítása. Diplomák, tanulmányi oklevelek, indexek fordítása.

Teljesítési idő angol fordítás esetén

Normál határidős angol-magyar, vagy magyar-angol fordítás megrendelése esetén irodánk a megrendeléstől számított két - négy napon belül, a szöveg nagyságától függően készíti el az angol fordítást. Normál mennyiségnek a maximum napi 8000 - 10.000 karakter (kb. 6- 9 teleírt oldal) számít. Angol fordításnál a megrendelés és leadás napja nem számít bele a teljesítésbe. Sürgősségi munkának a másnapra vagy az azonnali aznapra történő angol fordítás számít. Az aznapra történő megrendelés esetén 50%-t számítunk fel. Másnapra történő angol fordításra 20%-os felárat számítunk fel.


Angol fordítás karakter elszámolása és angol fordítás lektorálása.

Mindig a kész célnyelvi dokumentum szóközös karaktereit számoljuk ki a fordítás díját. A gyakorlat szerint angol-magyar fordítás mind a magyar-angol fordítás esetén várhatóan több lesz a célnyelvi karakterszám, mint az eredeti. Az angol fordításoknál 5 és 10 % a várható különbség Cégünk vállal angol fordítás lektorálását, az angol fordítás díjának 60 %-ért. Ha a lektorálni kívánt angol fordítás nem üti meg a kívánt mértéket, irodánk kérheti a teljes fordítási összeget, természetesen előzetes megbeszélés alapján.


Angol fordítás megrendelésének a menete.

Első lépésben kérjük a kedves érdeklődőt, a lefordítandó szöveg elküldésére, ezt megteheti a honlapon az ajánlat opció kitöltésével vagy e mailen keresztül. Ha kérdése van az ajánlattal kapcsolatban akár telefonon is várjuk megkeresését. Az angol fordítás díjának elfogadását a megrendelő opció kitöltésével és elküldésével nyugtázhatja. Irodánk a megrendelést visszaigazolja. Az angol fordítás fizetésének feltételei más fordítások feltételeivel azonosak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Linguarium Fordítóiroda - gyors pontos megbízható fordítás - a minőségi fordító
1051 Budapest, Szent István tér 11/B - +36-1-486-0508 - E-mail: office@linguarium.hu